onsdag, februari 02, 2011

Ensam äggskalle söker....

Börjar sakteliga att landa...i Finspång. Inte så många kartonger att snubbla över kvar. Dock en del inköp som måste göras men det är ju för det mesta ett angenämnt problem. Martin har vi knappt sett till det senaste dygnet då det varit mycket på jobbet och vädret har varit riktigt surmulet. Tur man har lite plock att ordna med här hemma då.

Tur också att vi blivit ännu en familjemedlem. Inte varje dag man blir moster och jag måste säga att det känns riktigt kul. Söt var hon också. Ett riktigt upplyft i mörkare och kalla tider. Namn nämner jag inte ännu eftersom föräldrarna inte riktigt bestämt sig men jag tycker om det de verkar välja. Om mitt nästa blir en tjej har vi en riktig tjejliga att ha och göra med.

Förutom fix och trix ska Milla och jag upptäcka omgivningen idag. De lovade sol på vädret igår och allt annat är oacceptabelt. Jag behöver röra på mig. Snart en vecka sedan jag gymmade. Not to self: Ordna med gymkort!!!

Måste erkänna att jag, även om det inte gått så lång tid här i nya byn, känner mig lite ensam. Därför bra med gym och den sociala aspekten det ger. I helgen är det så även dags för Gryts varv igen och som vanligt ser jag både fram emot detta samtidigt som jag vet att det kommer ta mina sista krafter. Dags att ställa ner kaffekoppen och ta tag i dagen. (Nya soffan är svår att slita sig ifrån) /Kram "Äggskallen"