onsdag, mars 24, 2010

För mycket verklighet...


Såg Alice i underlandet i veckan. Bara älskar. Jag som annars är mycket för verklighetsbaserade filmer, men Johnny Depp är helt oslagbar både som Hattmakaren i Alice i underlandet och som Willy Wonka i Kalle och chokladfabriken. Kanske har blivit för mycket verklighet för mig under åren. Därför är det skönt att få glömma bort och födjupa sig i en helt ny värld.
Fredag...redan och helgen är fullbokad. Det blir en social helg. Dags att ta hand om min alldeles egen Umpa Lumpier. Stor kram.

Livet leker med mig...

Redan onsdag! Dagarna rullar som vanligt på och man hinner hälften av det man planerar och vill och önskar. De sista veckorna har varit lätt kämpiga. Milla vaknar ofta och jag som redan ligger på minussidan vad gäller sömn sedan Theo-tiden blir allt för lätt trött om jag inte får de timmar jag behöver.

I måndags fick vi första leveransen av Linas Matkasse och igår tillagades första rätten. En tio-poängare helt klart, i alla fall för mig som älskar lax. Idag väntar lammfärsgryta vilket jag ser fram emot med spänning. Lägligt nog ska jag iväg och gymma lite så jag kommer förhoppningsvis hem till färdigdukat bord.

Bröllopsplaneringen fortskrider och jag kan knappt tro att det är mindre än två månader kvar. Menyn är spikad, liksom bröllopstårtan. Tyvärr är "att göra-listan" fortfarande farligt lång men det är ett ganska angenämnt bestyr det här med bröllop.

Har den senaste tiden kämpat med att slå bort tankar som tar min energi. Det finns en del obesvarade frågor sedan en förgången tid, vet inte varför de dykt upp igen, kanske pga tröttheten, kanske för att jag är stark nog att orka nu. Frågan är bara om det är värt det eller om den energin ska sparas till mycket roligare saker. Läste precis en blogg där det skrivs om lagen om attraktion. Borde följa, lyda men är ändå nyfiken på de här energikrävande svaren.

Tror livet leker lite med mig för tillfället. För precis som jag bestämt mig för framtida sysselsättning och skickat in ansökningar ringer Trygghetsrådet och säger att de har det perfekta jobbet för mig. Skickade in ansökningar till det också och skjuter upp det här med att bestämma vad jag vill när jag blir stor lite till. Jag tror jag har bestämt mig men man kan ju alltid kolla in alternativen.

Det blev en uppdatering och inga djupare tankar den här gången. Kram