tisdag, oktober 06, 2009

Värk-ligen!!!

Försök vila så mycket som möjligt innan bebis kommer. Slappna av och njut av de sista dagarna för dig själv. Hur många gånger har man inte hört det? Men hur ska det gå till om man inte ens får sova om nätterna på grund av alla dessa förvärkar? Inatt var jag säker på att förvärkarna var början på slutet. Två och en halv timme senare fick jag konstatera falskt alarm och förlorad sömn innan jag gjorde ett försök att somna om. Vaknade 3 och en halv timme senare av en, ja just det, förvärk. Som ett glatt litet god morgon!

Nu sitter jag här och undrar om dagen ska fortskrida i förvärkarnas mönster. Don´t mess with me förvärkar, ska det va så kan det väl ändå vara på riktigt. Varför denna katt och råtta-lek? Förra gången slapp jag förvärkar helt och hållet, så detta fenomen är tämligen nytt för mig. Ett helt och hållet onödigt fenomen om du frågar mig.

Tisdag gott folk. Jag håller mig nog hemma tillsammans med mitt sällskap förvärken. Ingen trevlig prick direkt, en ganska envis jäkel om jag ska vara ärlig men med lite övertalningsförmåga så kanske han växer till sig och blir en riktig värk. Puss och kram!