fredag, juli 03, 2009

Ändrade rutiner

Sista dagen på jobbet har jag planerat att bli en kort sådan. Jobbar fram till lunch innan jag säger tack och hej för mig. Sex år här får vara nog. Nu är det dags att blicka framåt och flytta fokus. På vad vet jag inte ännu. Ett barn och en ny vardag står mellan nuet och beslutet rörande framtida sysselsättning. Dessutom vet jag av erfarenhet att det inte går att planera så långt fram, det blir aldrig som man tänkt eftersom alltför mycket kan hända. Kanske kommer det omtalande bananskalet in i mitt liv igen, kanske har jag redan bestämt mig, kanske måste jag ha is i magen för att vänta ut den bästa möjligheten. Vad jag vet just nu är att jag först och främst, innan fler framtidsplaner smids, ska njuta av lite ledighet.

För bloggens del tror jag inte att det kommer bli några större förändringar. Visst blir det ändrade rutiner och kanske inte en daglig uppdatering men så länge jag känner att jag fortfarande har saker att säga kommer ni som vill kunna få några minuters läsning även i fortsättningen. På tal om läsning, påbörjade min andra bok igår. Inser att det kommer att ta ett bra tag att få den klar, å andra sidan är det precis tid jag har för tillfället. Hoppas orken inte sinar.

Fredag idag och ledigheten ska inledas och firas med ett spinningpass och trevligheter på någon av Norrköpings restauranger men nu lämnar jag den här arbetsplatsen för gott. Kram