onsdag, september 23, 2009

Att älska ihjäl och lite till

Onsdagen kommer att gå i vilans tecken. Byter strategi och tänker inte göra många knop alls för att se om jag kanske kan tråka ut bebis. Var och tittade på 3 veckor gamla underverket Emilia igår och hade alldeles glömt bort de betryggande små snusljuden som de små liven avger. Snart får jag också ha en snusande bebis i famnen. Närheten, lukten, ja till och med blöjbyten och nattskrik är något jag ser fram emot. Ett nygammalt liv jag minns vagt och med vemod som snart kommer bli min verklighet igen.

Saknar en liten att nästan älska ihjäl och lite till, har saknat så länge. Det är helt otroligt att den saknaden förhoppningsvis snart är över.

Bajen spelar ikväll vilket betyder att M är borta hela dagen. Har ringt in bästa vännen och kollat så hon är i stan ifall, om och eventuellt bebis skulle ha taskig tajming och vilja komma ut när pappa inte är hemma. 2 och en halv vecka kvar till beräknad förlossning. Tiden springer iväg.

Nu pyssel här hemma och lite förberedelser inför morgondagens aktiviteter. Borde komma på något att köpa till "min man" som går och fyller äldre nästa vecka. Tacksam för förslag.

Kram vackra du.