tisdag, augusti 17, 2010

Dags för beslut

Ok, dags att ta några beslut. Har varit mammaledig i 10 månader nu (imorgon för att vara exakt) och det är inte helt fel men väggarna kommer allt närmre och jag tror inte att det är så mycket att jag inte har nå att göra, för det har jag, (tiden springer ifrån mig) utan mer känslan av att inte veta vad jag ska göra. Mammadagarna räcker till årsskiftet. Så tills dess borde jag veta vad jag vill.

Jag måste erkänna att jag har lite problem med att gå hemma. Det känns som om man inte gör någonting alls när man egentligen har ett 24 timmars jobb sju dagar i veckan. Och det absolut viktigaste och betydelsefulla jobb man kan ha. Dåligt betalt är det dock men det kan inte hjälpas och spelar mig ingen roll. Jag trivs med min ängel. Barn behöver rutiner men ibland blir det lite för inrutat för egen del. Jag antar att alla jobb har sina för- och nackdelar. Jag tänker hur som helst passa på och utnyttja fördelarna med det här "jobbet" innan verkligheten kallar på mig igen.

"Jobbet" (läs Milla) söker uppmärksamhet. Hon har fått tag på min mobiltelefon och står tittar på mig med ett leende. Hon vet så väl vad som händer härnäst. Älskade lilla bus. /Kram