onsdag, april 28, 2010

B-day

Det närmar sig nu. Bara 16 dagar kvar tills man har bytt efternamn. Men för tillfället är det ganska lugnt på bröllopsfronten. Tror vi har koll på det mesta eller så är det ett rent önsketänkande. Vad jag vet är att de kommande veckorna kommer bli helt galen vad gäller att fixa det sista.

Egentligen är det helt befängt vad tid och pengar man lägger ner på en enda dag. En stor och betydelsefull dag, men ändå. Tänker man till så är det rena vansinnet men samtidigt: hur ofta samlar man de närmsta 70 personerna och bjuder på en, förhoppningsvis, väldigt trevlig heldag. Ser fram emot det massor.

Inga tendenser till att bli en bridezilla heller. Blir som blir, blir nog bäst. Kan och vill inte vara med och styra på detaljnivå. Skulle bli tokig. Vi har satt vår prägel på den här dagen men inte till pungt och pricka utan låter proffsen sköta sitt om det så gäller mat, vädergudar eller musik.

Förra veckan fick jag "skrämselbrev". Det enda som fattades var de utklippta bokstäverna som klistrats dit i sann trillerfilmanda. I det första stod " Redo för en rolig, sexig, spännande, trevlig, god, fartfylld, skön...kanske något pinsam dag med vänner?" och i det andra " Man kan aldrig vara nog förberedd..." Bring it tjejer. Jag är redo. Men glöm inte att era inbjudningar kan dras tillbaka.

Veckans dagar kommer och går. I måndags var vi på tjejkväll i Knäppingsborg. Trevligt. Igår trampade jag ut på spinningcykeln och dagen bjuder närmast på promenad med lillasyster upp till storebror och så klart den onsdagliga funktionella träningen.

Trevlig onsdag!