tisdag, januari 12, 2010

Jäkla N!


N'et på tangentbordet har gått sönder och helt plötsligt är jag smärtsamt medveten om hur många ord som innehåller denna bokstav. Har försökt komma runt problemet med att använda synonymer men förstå så tidskrävande. Tappar jag n lite här och var i kommande inlägg så vet ni varför.

Bloggen har, som ni ser, fått en makeover. Kände för någonting nytt, för lite färg och värme. Vet inte om detta ska tolkas som en nystart för bloggandet men hoppas hursomhelst att det passar.

Även jag har fått en finputsning i form av toppning och färgning. (många n där) Blev mörkare den här gången, i varmare ton, och som vanligt när jag går från Johanna på Swea är jag både utpratad, ompysslad, nöjd och belåten.

Gott om värme är det annars ont om. Vi tog dock en uppfriskande promenad upp till Theo idag, jag och Milla. Konstigt vad man anpassar sig fort. Jag som knappt sprang över till affären (max 50 meter) när termometern visade under nollan. Idag var det minus 8 när vi gick ut och jag tyckte det var hyfsat bra efter att flera gånger ha tvingats ut i minus 15 och blåst. Ändå skönt med våra fyra årstider. Att få hinna sakna värmen när det är kallt och snön när det är sommar. Jag uppskattar våra årstider desto mer när de varit efterlängtade ett tag. För vem vill dricka julmust i 28 graders värme eller mingla på Trädgår'n i minus 4?

Trött och omgjord (b)loggar jag ur.