lördag, juni 13, 2009

Energikrävande

Gårdagen blev inte riktigt som tänkt. Var på ett riktigt bra spinningpass (Tack Bella). Åkte hem i regn och rusk och tappade all ork. Så Munken fick klara sig utan oss. Istället blev det pizza framför Tv:n och jag somnade två gånger innan jag kl halv tio gick och la mig på riktigt. Trött efter en ganska lång vecka tydligen. Fredagen tog ganska mycket energi av människor som inte förstår hur jag mått. Av människor som kommer med kommentarer utan att veta. Hur som helst försöker släppa sånt och blicka framåt.

Idag är det ett år sedan vi begravde Theo. Också en dag som tog mycket energi. Jag fick påminnas om hur man andades, försöka hålla lugnet. Turligt nog hade jag sällskap av riktigt goda vänner dagen igenom. Riktiga vänner som fick mig att mot slutet av dagen le och slappna av. Det är jag er alltid tacksam för. (Tack Danne, Madde, Jessica och Kattis)

Lördag igen och idag är det släktträff som gäller. (Bara de 30 närmsta) Det ska bli roligt. Men innan dess ska det styrketränas och så ska självklart sonen få ett besök.

Ha en riktigt mysig lördag så hörs vi igen imorgon.