söndag, december 26, 2010

och så var julen över...

Och så var julen över...det går alltid lika snabbt trots att det enda man egentligen gör är att umgås och äta. Men det är inte helt fel det heller. Jag tror dock att jag slappnat av lite för mycket för en extrem trötthet har övertagit både kropp och psyke.

Igår var vi i Lindö och avslutade det långa och extrema matintaget med lite pizzaslice och snacks. Allt i goda vänners sällskap vilket gör det hela mycket roligare. Länge sedan man orkade vara vaken efter midnatt men eftersom Milla sov hos mormor och morfar passade vi på, vilket också kan vara anledningen till den extrema tröttheten idag.

Nu när julen är över kan jag heller inte skjuta upp packning, rensning och sådant som måste göras inför kommande flytt, så i veckan som kommer blir det att ta tag i det på allvar. Med en nyfiken och envis Milla i närheten blir det antagligen "två saker i kartong och en sak upp"-metoden vilket tar lite längre tid men alltid trevligt med sällskap och "hjälp".

Hoppas att ni som följer mig här också haft en riktigt trevlig jul. Än är ju inte trevligheterna över. Nyåret ska firas in. Förhoppningsvis har julmaten lagt sig och man börjat känna hungerskänslor tills dess. Nu Milla-time. Kram