onsdag, april 14, 2010

Tveksamhet


Vaknade till blå himmel och en dag vars ljus väckte bygden tidigt, tidigt. Vi är på landet Milla och jag. Spenderade gårdagen ute i friska luften i solen på altanen eller på promenad någonstans längs skogskanten. Sov kvar och tänkte utnyttja det fina vädret så länge vi kan idag också. Ska återvända in till stan framåt kvällen för ett träningspass. Blir dåligt med träning den här veckan. Det kommer saker emellan hela tiden. Imorgon ska jag bland annat sitta och bli ompysslad både när det kommer till frisyr och make-up. Därefter har jag msn-jouren på Novahuset.

Hon sover nu, efter lite välling och bus. Hon fyller ett halvår på söndag och det är inte klokt vad snabbt det här första halvåret har gått.

Funderar på att åka till BOND och hjälpa Barncancerfonden med kvällsfikat på måndag. Det är en stor grej för mig. Jag vill men tvekar för jag vet inte om jag är stark nog. Avdelningen anammar minnen jag helst skulle vilja glömma. Glada, och sorgsna, underbara men hemska minnen med älsklingen. Bestämmer mig snart.

Många tankar kring framtiden. Skola eller inte skola. Tvekar pga ekonomin. Pengar är absolut inte allt och vi klarar oss men kan inte låta bli att dras med i omgivningshetsen. Det ska vara arkitektritade hus, gröna fingrar, långa resor och ständigt nya kläder i finaste mode. Inget av det där gör mig lyckligare. Däremot skulle ett arbete som jag gladeligen går till utan minsta uns av måndagsångest eller "Zon"-tendenser göra mig lycklig. Det är det enda som just nu saknas. (Förutom det självklara) Jag ska ändå arbeta i 34 år till. Läste precis det jag skrivit och det verkar som jag bestämt mig...eller?

Nu, solstolen.