söndag, maj 24, 2009

Riskabel succé

Så var vi inne på den här långhelgens sista anhalt. Det har som vanligt gått alldeles för fort. Inte så konstigt när man har haft fullt upp kanske. Vi har verkligen varit aktiva och lagt mycket tid på att träffa våra vänner. Det ger mycket energi och energi kan man inte få för mycket av.

Det är skönt att hela tiden ha något att se fram emot. De svårare stunderna blir på något sätt enklare att ta sig igenom. Har inte haft så många den sista tiden. Någon svacka här och där men den börjar vanligtvis på grund av något helt annat och övergår så i mindre roliga tankar kring vad vi gått igenom.

Veckan ser ganska normal ut. Jag ska till Mvc en sväng och så är jag ledig på torsdag (årsdagen sedan Theo gick bort). Den dagen håller jag öppen, beroende på hur jag/vi mår.

Idag blir det relativt lugnt. Ska ta mig ut på en långpromenad och gå förbi Theo. I eftermiddag blir det så Styrelsemöte för Novahuset. Ska bli skönt att få göra lite nytta.

Tack till Jennie och Daniel för en väldigt trevlig 30-årsfest igår. Så många gravida och nyblivna mammor på ett och samma ställe kan verka riskabelt. Men ställ ett par skålar chips och godis på bordet så blir det succé. "Papporna" höll sig konstigt nog på sin kant.

Säg bara till Jennie om du vill ha hjälp med att plantera blommorna. Du vet jag är en jäkel på trädgårdsarbete. Föddes med gröna fingrar. (och vaknade tydligen ironisk).

Kram på er alla. Imorgon är det måndag igen. Måndagen i sista veckan i maj. Tiden går alldeles för fort.