torsdag, april 22, 2010

Nickar instämmande

Liten söt är genomförkyld vilket påverkar nattsömnen enormt både för henne och föräldrar. Inatt fick vi iallafall sova mellan midnatt och kvart över fyra. Det tar hårt den här sömnbristen. Eftersom morgnarna börjat redan kvart över fyra här hemma den här veckan och vi fått max två timmar av sömn i följd funkar jag bara på halvfart för tillfället. Stackars liten är, förutom när sömnbristen också gör sig påmind hos henne, lika glad som vanligt. Sömnbrist framkallar minnen. Vi har varit med om värre saker än en förkylning. Missförstå mig rätt, jag klagar inte jag ställer mig bara, efter så mycket erfarenhet av sömnlösa nätter, fortfarande frågande till hur sömnbristen kan påverka oss så.

Ni som av någon anledning missat Markus Birros krönika i Expressen idag, se till att läs. Den är så underbart väl skriven och jag ställer mig som vanligt bakom honom och nickar instämmande i allt.

Nu äpplegröt innan det blir ett tappert försök att återfå lite energi genom ett mammabarn-pass på gymmet. Må väl i (vår)vädret!