måndag, augusti 10, 2009

Ett brev från en vän

Måndag efter en helt galen vecka. Har verkligen varit fullt upp men jag tycker jag hållt jämna steg trots ålder och mage. 30-årsdagen firades med fika. Ville inte ha något stort så jag hade bjudit in de 35 närmsta!!! och det blev ett sant tårtkalas. Tack alla för att ni kom och för de fina presenterna. Sex timmar senare satt vi i bilen på väg mot Linköping. Grillning tillsammans med goda vänner samt en Ulf Lundell konsert vid Bergs Slussar väntade och det blev precis så bra som vi hade önskat. Vi hade en planerad utgång efter detta men fick för första gången leva upp till min mogna ålder (och mage) och tog det vuxna beslutet att åkta hemåt sängen. Att fylla tant var alltså inte så farligt men ändå skönt att det är gjort. Bilden här över är tagen från en underbar kväll med en underbar blivande i Berg.

Fick ett mail från en av mina barndomsvänner för några veckor sedan. Det gick rakt in i hjärtat och därför vill jag gärna dela med mig delar av det här. Hoppas inte personen bakom brevet tar illa upp. Så här skriver hon:

Hej igen, Måste tillägga att det var en fin bild du lade ut på Theos gravsten. Jättefin. Jag har så många gånger tänkt att leta upp den och lämna något som jag hoppas att han tycker om. Kanske kan jag samla på mig lite mod och gå dit snart. Jag tänker ofta på er, dig och Theo, på våra fikastunder som vi hann med (även om de kanske inte var så många) så har de gett mig mycket. Bara att se det fina bandet som ni hade, kärleken som fanns i era blickar...Hur ni båda småretades med varandra på ett kärvänligt sätt. Det var härliga stunder som fick mig att längta efter att bli mamma.. en lika bra mamma som du.

Kram