onsdag, maj 19, 2010

Gott råd att följa

Idag fick jag ett gott råd jag tänkt införliva direkt. Eftersom det blir en hel del fotboll för min "sämre" hälft ska han få börja betala fotbollavgift när fotbollen, oavsett om det är Lotorp, Bajen eller annat läderkulelag, krockar med något jag skulle ha gjort. För så är det och har länge varit både på tv och resor på hemma- och bortamatcher, jag tar ett steg åt sidan och släpper mitt eftersom jag vet hur pass viktigt fotbollen är för honom. Vad tror ni? 200 kr per krock låter väl rimligt.

Vi har diskuterat framtiden jag och min man och kommit fram till en hyfsad plan vad gäller boende, barn och sysselsättning. Känns bra, riktigt bra. Sen vet vi ju sedan tidigare att inget blir precis som planerat men nu har vi ett riktmärke att ta sikte på.

Har tänkt på en sak ang bröllopet. En skön tanke. Lördagen bjöd på strålande sol och värme mellan en regnig och mulen fredag och söndag. Jag tänker se på det som en fin present från vår ängel. Han visste vad vi önskade oss. (även om jag på kvällen blev uttvingad på Sörby trappa och fick några regndroppar i kronan vilket de säger ska bringa tur i äktenskapet.)
Vi får väl se vad framtiden för med sig och om vi behöver den där turen. Skadar ju inte att ta det säkra före det osäkra.

Nu dags att jaga liten Ompa Lumpa som ställer sig upp varhelst hon kommer åt.
Stor kram till er alla.