måndag, oktober 19, 2009

Trötta

Sitter och väntar på att klockan ska slå amning. Vill så gärna få igång den här processen så vi kan börja fungera, få någorlunda rutiner, en rundare liten Milla och härigenom få åka hem. Sjukhus i all ära men jag har gjort mitt på diverse sjukhus för all framtid. Många likheter med hur vi hade det när vi låg inne med Theo på avdelning 16B. Inte minst den här "tilläggsmatningen" vi måste göra för att få Milla att bli lite rundare om kinderna. Det känns lite som tvångsmatning även om hennes aptit är god. Hennes mage däremot tycker detta är sådär kul. Tänk vad novis man kan känna sig fast man gått igenom det här en gång tidigare.

Trötta är vi. M sover gott med Milla på bröstet för tillfället (har en fin bild som kommer läggas ut) men för egen del finns det inte en chans att komma till ro. Känner mig inte så trött även om jag borde. Så känner jag mig så himla ofräsch. Vill hem, duscha, motionera, få igång vardagen igen fast den här gången med en liten i släptåg. Jaja, ett par dagar till ska jag väl kunna klara av. Idag tror jag vi dessutom får besök av nyfikna mor- och farföräldrar.

I natt får jag klara av den här processen ensam då M förbrukat sina pappanätter här på sjukhuset. Milla och jag mot magont och sömnlösheten. Kram