tisdag, oktober 20, 2009

Måttligt förvirrad

Vad är det för dag? Jag är måttligt förvirrad. Dagar, nätter, tid, datum, "to do-listan", inget faller riktigt på plats och det är faktiskt ganska skönt. De små sakerna blir så mycket viktigare, tänk vad en extra lång dusch kan betyda, ögonkontakt med dottern, gratulations-sms och meddelanden från vänner och familj, sju timmars sömn på tre dygn, till och med Millas fislukt (med ruttet ägg karaktär) betyder så oerhört eftersom det är en idikation på att saker och ting fungerar som det ska. Det är lycka. Stor lycka.

Vi kommer få åka hem om ett par timmar. Det är också lycka. Brudarna och Martin tillsammans med Theo som en sorgelös och vingbeklädd kärlek som omfamnar oss alla tre. Det är hemma.

Lovar bilder i morgon. Kram

6 kommentarer:

  1. Å så härligt att åka hem en stund! Vår första permission med vår skatt var det som gjorde att vi kände oss som familj o föräldrar på riktigt. Det var underbart. Hoppas ni får en härlig stund i hemmets lugna vrå. Ser fram emot bilder på underverket.

    SvaraRadera
  2. Jamen jag fattade fel ser jag nu, ni ska inte på permission - ni ska hem. Ännu bättre, skönt för er.

    SvaraRadera
  3. Ett STORT GRATTIS till er dotter! Fick ett sms av Paulina så fort hon fått nyheten och jag blev så glad att allt gått som det skulle, och vad roligt med en liten flicka! Milla är ett otroligt fint namn också. Hoppas ni har kommit hem nu så att ni får visa Milla hennes framtida hem och alla saker ni införskaffat. Önskar er all lycka i fortsättningen! Nicklas hälsar så jättemycket han också. Vi är så glada för er skull! Nästan så att man själv längtar lite..hihi. Massa kramar på er alla tre från oss två! //Erika

    SvaraRadera
  4. TUSEN GRATTIS ÖSKAR ONKEL PETER O FASTER KINNA TILL LILLA MILLA HON VAR JÄTTESÖT TORD O JANET VISA OSS BILDER PÅ DEN LILLA TÖSEN VI SYNS O HÖRS MÅNGA KRAMAR FRÅN OSS.

    SvaraRadera
  5. Många många Grattis, och miljoner lyckönskningar om att ni och er lilla dotter får ett bra liv tillsammans. Thomas o Cais-Marie i Arvika

    SvaraRadera