måndag, april 12, 2010

trötta


Helgen som gick bjöd på ett glas vin (eller två) på Munken i goda vänners lag. Det var länge sedan jag gick ut så, över ett år. Men jag var hemma tidigt och kom i säng i lagom tid för att orka med "madame" som nu har en tendens att tycka att dagen ska börja redan kl 04-05. Söndagen spenderade vi i varsin solstol ute på landet. Solen håller i sig och även idag har vi nyttjat till fullo.

Men idag har de tidiga morgnarna tagit ut sin rätt så nu orkar jag inte mycket mer. Har fått mycket gjort i alla fall så jag får vara nöjd med det som uträttats. (Vad är det nu man brukar säga: "fundera inte på det du inte han göra utan på det du faktiskt gjort".)

Kan inte låta bli att undra vad Theo hade tyckt om sin lillasyster. Hon är hans raka motsats till sättet. Det går i 100 hela tiden. Tror han hade tyckt hon varit lite jobbig, men han hade ju tålamod den killen. Han hade varit stora killen nu och skulle ha börjat skolan till hösten. Nu blev det inte så.

Veckan som kommer bjuder på en hel del roligheter. Det är också den sista veckan jag känner att jag kan gå riktigt säker. Kommande helger tänker jag låsa in mig för att skydda mig mot all sorts möhippeaktivitet.