söndag, februari 22, 2009

Söndagmorgon

Jag tog mig en välförtjänt sovmorgon. Somnade tidigt igår och har nästan sovit tolv timmar! Det behövdes tydligen. Det känns fortfarande som om känslorna sitter utanpå mig. Saknar kontroll och vet att minsta lilla kan få det att tippa över. Men det är mycket just nu så det kanske inte är konstigt.

Funderar mycket på vad jag hade gjort om Theo fortfarande fanns hos mig. Onödigt att lägga energi på kan tyckas men just helgmorgnar då man tillåtit sig några extra timmar sömn blir kontrasten till det liv man levde med barn så påtaglig så tankarna är svåra att stoppa. Dessutom är det så mycket barnprogram på helgmorgnarna som man har minnen till så det är svårt att komma undan. Och med tanke på hur det ser ut efter nattens snöfall är det kanske inte så svårt att räkna ut vad jag och Theo gjort. Det blev ju inte så mycket pulkaåkning det sista året.

Idag ska jag nog tillåta mig att bara ha en slapp dag. Skidskytte från soffan, eventuellt en fika på stan och så en vinterpromenad upp till min väntande ängel. Börjar det klia riktigt i kroppen kan jag sträcka mig till ett pass på gymmet. Tänker ta dagen som dem kommer.