tisdag, maj 04, 2010

Sista helgen som ogift


Huvudet värker och kroppen känns tung av rastlöshet men eftersom orken tryter gör minsta rörelse ont. Trots det har vi tagit vår promenad och hämtat paket på posten. Det här med att bara få några få timmars sammanhängande sömn varje natt börjar ta ut sin rätt. Vi har fått ett aktivt barn enligt BVC. Och aktiva barn sover mindre. Det är bäst att ni har en strategi menar läkaren. Jo men hur ska vi orka komma på och efterleva en sådan när all energi går åt till att tänka bort värken bakom ögonlocken. Minsta grej blir enormt jobbig. Att skala potatisen till middagen ikväll har aldrig tidigare varit en sådan process.

Milla är inte trött. Hon kryper omkring och slänger ut varje liten pinal hon kommer åt på hyllor och i lådor. Glad är hon. Glad, nyfiken, envis, bestämd och Aktiv.

Helgen börjar närma sig. Sista helgen som ogift. Vädret skulle visst gå i moll. Men vi har lite att ordna med och så ska vi försöka att ta det lite lugnt innan nästa vecka drar igång med allt vad det innebär. För det kommer att bli fullt upp.

Ikväll väntar två timmar msn-jour för Novahuset. Men innan dess ska liten somna.
Stor kram.