onsdag, november 11, 2009

Inspirationstörstande

Kom på mig själv med att läsa Marcus Birros inlägg på bloggen på göteborska. Han verkar göra avtryck den mannen. Duktig är han och jag imponeras av hans ärlighet och öppenhet, för att inte tala om hans talang.

Det var länge sedan jag själv satte mig ner och försökte skriva en text från hjärtat, en text med lite större djup än den senaste tidens rena beskrivningar av dagens händelser. Jag saknar det. Jag måste försöka hitta tillbaka dit. Ta mig tid och hitta inspiration igen. Just nu känns det som om jag går på tomgång men jag känner igen den känslan och vet att den kommer från för få timmars sömn.

Men tills jag hittat den där inspirationen så kan jag berätta att Milla nu mera går under smeknamnet B.G. (Biggest Gainer). Herregud vad den lilla äter och går upp i vikt. Ett halvkilo på en vecka är bra jobbat. Jag kanske skulle ha spenderat lite mer av alla timmar på gymmet i friviktsavdelningen för snart blir det jobbigt att bära, vyscha och hyscha. Hör bra gör hon också enligt dagens test och inget kolikskrik hittills idag. Även om hennes mage är väldigt känslig mår den bättre nu när jag slutat med mjölkprotein.

Dags att ta kväll. Milla sover redan och jag borde göra likadant. Slits mellan sängen och Grey´s som följs av So u think u can dance. Sängen borde vinna ifall natten blir jobbig och så jag inte är grinig imorgon när jag och Milla har date med brudarna från Strömsfors. Sov gott vänner.