söndag, juli 26, 2009

Söndag

Ja, så var det söndagsmorgon igen. Har haft en kanonbra helg. I fredags gick M på semester vilket vi firade med en god middag i ett soligt Söderköping tillsammans med Lina och Thomas. Vi fick objudet sällskap vid bordet, en hög IFK:are som var ute efter bråk. Otäckt vad vissa är närgångna, högljudda och oberäkneliga. Samma IFK:are lyckades tydligen bättre ute i Arkösund igår kväll där han ställde till med bråk enligt M som var där med grabbarna.

Själv var jag för upptagen med att fira finaste Lina som hade ställt till med födelsedagsfestligheter i goda vänners lag. En riktigt trevlig tillställning med Norrköpings snackigaste liga. Själv känner jag efter festen mer tillhörighet med Lasse Holm och Bongo än någonsin. (Vi har alla tre ouppklarade trauman med skogens konung. Något som på senare år utvecklats till älgfobi) Och så klart blev det "The Cotton factory" efter det. Jag och magen stuffade oss fram och vimmlade omkring i sann Tina Törner-anda. (Känns som jag går lite som henne nu med både ryggont och extra kilona mitt fram) Trotsade dock viktuppgång och svullna fötter och satte på mig ett par nyinköpta tajts och högklackat. Finfint!

Kom inte i säng förrän runt tre tiden och nu sex timmar senare har bebis redan sparkat mig ur säng. Hormonerna ger mig energi, vi får se hur rolig jag är framåt kvällen. Tack Lina för ännu en trevlig kväll. Hoppas du goes bananas på Vero nu.

Kram finaste vänner.