söndag, mars 22, 2009

Mamma och son - 2004

Lägger ut ett av mina gamla favoritkort
på mig och Theo. Så söt i sin badrock.

2009 - ett år fyllt av 30 årsfirande

God morgon, frukost och lite blogg så här på söndagmorgonen är inte fel. Jag vågade inte blogga igår eftersom jag skulle på en överraskningsfest för en snart 30-år gammal barndomsvän. Jag är expert på att försäga mig och jag vet att hon läser min blogg så jag tog det säkra före det osäkra och höll mig borta från tangenterna.

Det var en riktigt trevligt fest och överraskad blev hon. Av oss (Åsa och mig och respektive) fick hon en tjejkväll med början på Luois de Geer i form av en biljett till musikalen "Brodway to Hollywood" som går i slutet av april. Självklart med mat och dryck och så en eventuell utgång på det (om hon orkar, hon är ju ändå 30 år). Allt i sällskap av Åsa och mig. Något att se fram emot helt enkelt.

Festen var i både familj och goda vänners lag. När familj åkt hem och bara vännerna var kvar kom dock snaps och sprit fram på bordet. Jag sitter ju säkert som ständig chaufför för en tid framöver men jag undrar hur både Åsa och Malin mår idag. Malin som just nu antagligen är på väg till Selmas spa. Åsa som nog inte tagit sig ur sängen i Sörping ännu. Men man fyller bara 30 år en gång, bäst att fira.

Många 30års-kalas att se fram emot under året. Och en kanske inte riktigt lika roligt 30-års fest som sakta men riktigt säkert smyger sig på. Min 30års-tillställning om det nu blir någon fest av det hela, blir nog rätt stillsam. Som både höggravid och gammal blir jag väl nedknuffad i någon sackosäck och därifrån kommer jag knappast upp utan hjälp.

Hur som helst krisen jag kände av i höstas är borta. Vet inte om det beror på att det hänt en hel del livsavgörande sedan dess eller om jag helt enkelt förstått att ålderskampen är helt omöjlig att vinna.

Idag är det söndag. Ser fram emot en promenad och en sväng till gymmet. Annars ser det rätt lugnt ut på fronten. Vilar upp mig inför veckan.

kram på er.