fredag, augusti 14, 2009

Avd. 16B

Vi ses eller på återseende är ganska vanliga uttryck som vi tar förgivna, bara slänger ur oss. Jag kom och tänka på det när jag i huvudet gick igenom en del av den sjukdomstid som vi har i bagaget. Dessa fraser förekom flitigt redan på sjukhuset trots att vi levde under ständig oro och medvetenhet om att allt kunde vara över på några timmar, trots att vi inte hade en aning om under vilka former vi skulle se de medfamiljer som bodde på avdelning 16B nästa gång eller ens om det skulle bli någon nästa gång.

Det var länge sedan jag tänkte på avdelning 16B och alla de familjer vi träffade där. Det går inte att undvika att undra över hur det gick för dem. Finns de barnen kvar i livet eller liknar deras öde Theos? Allt jag vet är att de, enligt en av sköterskorna, hade en jobbig tid med "förluster" kort efter att Theo gått bort. Hoppas innerligt att det ändrats till det bättre.

Hade en helkväll med tjejerna igår. Finaste Åsa och Malin hade ordnat spa-behandlingar åt oss samt en tre-rätters på Pappa Grappa. En mycket trevlig kväll med glada överraskningar och sedvanligt tjejsnack. Tack så mycket tjejer. Det får vi göra om.

Fredag idag och schemat för helgen är som vanligt fullspäckat. Idag blir det en sväng förbi MVC innan vi lämnar staden för lite lantluft. Det årliga och i familjen Thorsell högtidiliga kräftfisket väntar och imorgon blir det passande nog kräftskiva hos Bella och Per. Ska försöka få med kameran för lite bilduppdatering. Ha en bra helg vänner. Kram