torsdag, januari 21, 2010

Möjligheten i problemet


Det är svårt, men klarar man av att se möjligheten i det negativa tror jag inte bara att man växer som människa och stärker sitt självförtroende utan att man även kan bemästra nästa motgång på ett oövervinnerligt sätt. Närhelst jag står inför något jobbigt tänker jag på det vi har behövt gå igenom och hur vi trots allt det svåra faktiskt fungerar idag. I den jämförelsen bleknar allting annat och "problemet" känns inte längre lika stort.

Jag har lärt känna mig själv på ett helt nytt plan. Jag vet att jag klarar av mer än vad jag tror och självförtroendet har stärkts förvånadsvärt mycket. Än finns mycket kvar att jobba på men det är väl det som kallas att växa och utvecklas, att leva, och det vill jag aldrig sluta göra.

Idag har vi fått mycket gjort. Hela veckan har varit hektisk. Bland annat har jag varit på anställningintervju, bokat in möten för mina "framtidsplaner", kollat på kyrka och fixat kring lite annat bröllopsmässigt, dessutom står ju alltid träning på schemat och så mycket, mycket gos med Mills. Nu återstår bara slutspurten av denna vecka och det är idel roligheter som väntar. Hoppas ni haft en bra vecka ni också.
Nu e vi trötta. Stor kram.