fredag, augusti 21, 2009

www.novahuset.com

Nu är vår nya hemsida äntligen lanserad! http://www.novahuset.com/
Gå gärna in och kolla och när ni ändå är där fyll i för att bli medlem helt gratis och väldigt enkelt. Antalet medlemmar styr hur mycket bidrag vi kan få, vilket i sin tur hjälper oss att hjälpa fler tjejer och kvinnor som blivit utsatta för sexuella övergrepp. Tänk att en så liten och enkel insats från din sida kan göra så mycket.

Det sker 15 våldtäkter om dagen i Sverige. Endast en av dessa anmäls. Detta betyder att mörkertalet är extremt stort och att hjälp i form av stöd och råd både till drabbade men även till deras anhöriga behövs. Hjälp och stöd inte bara i bearbetningen av det som hänt utan också i form av kontakt med polis, i ev rättegång och med andra myndigheter.

Vi är en ideell förening, politiskt och religiöst obunden, som i oktober funnits i ett år. Vi finns där för tjejer och kvinnor över 15 år som blivit utsatta för någon form av sexuella övergrepp. Vi driver mail och telefonjour men arbetar dessutom med informationsspridning genom föreläsningar på skolor och hos olika myndigheter.

För mer information gå in på http://www.novahuset.com/
Hjälp oss hjälpa andra. Bli medlem!