söndag, maj 17, 2009

En "blank" dag

Och så var det söndag. Har haft en riktigt bra helg. Gårkvällen var mycket trevlig med galet sällskap, många och hysteriska skratt på balkongen (tack tjejer), Tv-seriesignaturtävling (som jag och Jessica oväntat vann - dags att skaffa sig ett liv kanske), ett oplanerat besök i Åby (nykter = chaufför) och så, så klart (mongo)dans på Bomull. En rolig kväll som gav energi.

Idag har jag bara varit. Blir lite segt fast man inte dricker alkohol. Vädret är kanon vilket resulterat i en behövlig långpromenad och långfika på Fräcka i solen. Planerar in ett besök på gymmet men det är också det enda jag ska göra idag. Martin åkte precis upp till Stockholm och Hammarby så jag får några timmar för mig själv.

Inga konstiga eller jobbiga tankar idag. Det är skönt med "blanka" dagar. Inget att ha dåligt samvete för har jag lärt mig. Att jag inte ständigt tänker på min ängel eller gråter oavbrutet och hejdlöst betyder inte att jag saknar mindre. Istället är det ett tillfälle att samla ork och kraft till kämpigare och mörkare tider. Har hälsat på honom idag och det är otroligt fint där uppe. så här års. Att kliva in genom de där grindarna är som att lämna världen, tid och tempo bakom sig. Här råder ingen stress. Bara fullständigt lugn och tystnad. Solen skiner och det doftar vår.

Susanna, om du läser det här: Såg dig på Fräcka idag och vill bara gratulera till magen.
Ha det bra alla. I morgon är det måndag och jobb igen. Kram