tisdag, april 07, 2009

Jag fyller 100 inlägg

Fastän vi bara har hunnit en liten bit in på 2009 har mitt liv ändrats en hel del det här året. En av förändringarna har att göra med jobbet. Trodde jag skulle få panik av att inte veta vad jag ska göra härnäst (är ju lite av en kontrollmänniska) men det är snarare tvärtom. Just nu känns det som att jag kan göra vad som helst, bara fantasin sätter gränser. Efter sju år på ett och samma ställe behöver jag en förändring och jag ser med spänning fram emot nya möjligheter och kunskaper. Visst har jag planer men bara ifall att det där berömda bananskalet inte skulle styra yrkeslivets riktning ännu en gång.

Att ha tid till att fundera över vad jag vill göra gör inte saken sämre, snarare gör det mig till en av få lyckosamma som faktiskt kan ta sig den här tiden till att verkligen känna efter vad det egentligen är jag vill och känner för. Min tid på reklambyrån tar slut lagom till semestern och innan jag återvänder till arbetslivet ska jag bli mamma igen och det är för tillfället det enda som spelar någon som helst roll.

Idag mår jag oförskämt bra. Eller kanske har jag lärt mig att leva med de små ”biverkningarna” av den växande magen och förändringen som kropp och själ för tillfället genomgår. Idag fyller jag också 100 inlägg på den här bloggen. 100 inlägg på två månader om allt och inget och lite till. Än så länge tycker jag fortfarande att det ger mig massor att blogga så jag fortsätter tills jag tröttnar. Detta som bara skulle vara en "prova på grej".

Vi hörs i morgon.