måndag, maj 17, 2010

Fru Möller

Jaha, så var man gift. Kan ju inte riktigt säga att det känns så mycket annorlunda förutom det något tyngre bling-blinget på fingret. Ett och annat vuxenpoäng har man väl skrapat ihop dock. (går kanske jämt ut eftersom det är ganska barnsligt att räkna vuxenpoäng fortfarande)

Dagen var helt underbar och jag kan inte komma på en sak jag skulle vilja gjort annorlunda. Nervositeten släppte så snart jag kom fram till Martin i kyrkan. Han svarade rätt på frågan från pastor Tobbe och hips vips så var man hustru och man. Efter en hagelskur av ris (Jesper prickkastade från nära håll) blev det fika i fina vädret. I Cab åkte vi till Löfstad slott och fotograferade på ett ganska otraditionellt vis. (Bilder dyker upp så snart de kommer från fotograf.)

Festen startade kl 17 och eftersom fotografen var med hela långa kvällen/natten kommer nog ett och annat bildbevis härifrån också. (En bild säger mer än tusen ord) och jag skulle ändå inte kunna göra dagen/kvällen rättvis genom att förklara för er som inte fanns på plats så ni får snällt vänta.

Glad är jag hursomhelst, glad men ovan. (framförallt till efternamnet) Lämnade in klänningen på kemtvätt idag och expediten frågade i vilket namn hon skulle skriva varpå jag säger Rebecka Tmöller. (Det kommer nog ta sin lilla tid att lära in det nya).

Stor kram och tack alla som var med och deltog och gjorde vår dag till en alldeles, alldeles underbar dag.