söndag, maj 02, 2010

Möhippa

Söndag morgon och jag mår oförskämt bra. För ett dygn sedan ringde det på dörren och utanför stod tjejgänget. Jag var en aning förberedd, har haft alla spröt ute och snappat upp lite info här och var. (Kontrollmänniska ut i fingerspetsen)

I chocklila tights, svart balettkjol och lila linne gick färden så vidare till det som var mitt hem i närmare sju år innan jag flyttade för att plugga på universitet. Nu heter det dansstudion och i min outfit blev det en massa "tits 'n as" moves i sann Pussycat-anda. En snabbdusch och vidare färd för lunch. (Skulle varit picknick i det fria men vädret ville annat så det blev inomhus. Under lunchen fick jag svara på frågor i olika kategorier såsom kärlek, pinsamt och privat m.m.
Inga hemligheter här inte.

Härifrån gick färden vidare mot Grand där massage och bubbelbad väntade. Vi lyckades dessutom göra slut på 6 flaskor skumpa på de 5 personer som fanns på plats då. (Bra jobbat tjejer!) Fler frågor och en liten lek hans med innan vi gjorde oss i ordning för mat på Meze. Här anslöt de tjejer som varit hemma och gjort sig iordning eller passat barn och vi var ett glatt och högljutt gäng. Mätta och belåtna väntade Grands launch och med tanke på att IFK precis vunnit mot Bajen men kanske framförallt att Dolphins tagit SM-guld var snart stället fullt med segerglada Norrköpingsbor.

Vi trötta tjejer som hängt med så här långt tog tidig kväll vilket jag är tacksam för eftersom sömn var välbehövligt efter att ha fått ta hand om både aktivt barn och förstörd man efter svensexan natten till lördagen. En svensexa som inte alls var lika lugn som möhippa. (Ordet likblek har fått en helt ny innebörd.)

Tack än en gång finaste tjejer. Det var en möhippa helt i min smak. Jag är så glad att jag har er. Vi ses på bröllopet. /gladaste Becka.