torsdag, april 08, 2010

Disträ

Torsdag igen och vi håller precis på att avsluta frullen. (Läs: jag sitter vid datorn med en kopp kaffe medan Mills med stor precision backar in mellan fåtölj och lekgym. Hon börjar bli bra på att ta sig...bakåt.)

Bröllopsplaneringen går bra men det är mycket. Och nu har jag fått kvitto på hur mycket. Förstår fortfarande inte hur jag kunde missade min tid hos Johanna på Swea som skulle prova bröllopsfrisyren. Det skulle göras mellan mötet med toastmaster och DJ. Jaja, ny tid är satt och den håller jag stenkoll på. Även bordsplaceringen är gjord. Ett roligt pussel att lägga och som satts efter vilka vi tror kommer ha störst utbyte av varandra. Sen har vi ju en del pratkvarnar i bekantskapskretsen som strategiskt portionerats ut mellan borden. Vi blir 69 st av de närmsta vännerna/släkten. Även festprogrammet är inskickat för tryck, sitter bara och väntar på korr. Det enda måstet den här veckan är blommorna. Nästa vecka är det bara en månad kvar. Jag undrar hur mycket jag kommer att ha i huvudet då och vad mitt arma huvud väljer att glömma bort för att orka med.

Nu ska vi vårrensa klart här hemma innan det är dags för Mpb-träningen. Sedan väntar en lång promenad i solen. Stor kram från ogift och backspecialisten.