måndag, november 02, 2009

Snabb resumé

Hittade en lucka och passar på att göra ett kort inlägg. Milla och jag har överlevt vår andra ensamma dag tillsammans. Var på Bvc igår och vägde liten som nu kommit över 3 kilos gränsen. Har även hunnit med ett besök på familjerätten, så nu är Martin pappa även på pappret.

Millas mage är inte bättre vilket resulterat i att jag nu är förbjuden att äta något som kan innehålla mjölkprotein, det vill säga, i stort sett allting. Inget kul för mig men jag hoppas att det kan hjälpa liten ond mage. Hittills har hon haft två skrikattacker de senaste 12 timmarna. Men vi håller alla tummar vi har.

Veckan består för övrigt av väldigt många besök av både vänner och släkt, vilket är jättetrevlig så länge man har x antal sovtimmar att ta energi från. I veckan ska även första gymbesöket sedan Millas ankomst göras. Brösten mår så pass mycket bättre att jag är modig nog att ta på mig en sportbh.

Vi får se när nästa bloginlägg kan tänkas bli. Utan rutiner och med en närgången och sällskapssjuk liten koliktös blir bloggandet bortprioriterat. Dags att försöka hinna med en dusch innan "päronen" dyker upp med kinamat. (de äter inte mycket mjölkprodukter alls där borta i kinaland, vilket jag är otroligt tacksam över).

Ha det bra i snön som dalar.