söndag, maj 15, 2011

Alldeles ny...






...är hon, för det blev en hon till. En hon som ska heta Maija Elly Möller. 2771g lätt och 46 cm kort gjorde hon entré efter 1 timme och en kvart uppe på förlossningen. Det gick snabbt den här gången med och det var tur att jag kände barnmorskan som tog emot oss när vi kom, annars hade vi nog fått vända och åka hem...vilket vi hade klarat men vi skulle aldrig hunnit ta oss tillbaka till förlossningen. Hursom...bra gick det och alla mår kanon. Martin är en aning sliten...tror mest det beror på anspänningen efter melodifestivalen som vi lyssnade på under förlossningen.


Lägger ut en talande bild på två utmattade. Och en bara för att vårt nyaste lilla tillskott är för underbart söt. Storasyster är påväg in för att hälsa på och storebror blickar nog ner och vakar över sina båda systrar med ett stort, värmnde leende.


Stort tack för alla gratulationer. /trebarnsmamman

15 kommentarer:

  1. Stort grattis från en trogen bloogläsare. Önskar er ALL LYCKA!

    SvaraRadera
  2. Vad spännande att se vad lilla Milla tycker om sin lillasyster!:-). Och fina Theo är säkert världens stoltaste över sina små systrar och har ett vakande öga på dem! Underbart namn och passar fint med Theo och Milla!! Säg till när ni orkar med besök!

    P&K / Jen

    SvaraRadera
  3. Stort grattis till den lilla söta flickan ! Helt gudomligt söt!! Kram Angelica

    SvaraRadera
  4. Stort, stort grattis till en ursöt liten dotter. Kram anja

    SvaraRadera
  5. tittar runt lite i natt och hamnade här, blev alldeles berörd. knappt ett år sedan min lille kom och var ett litet knyte. grattis till en liten sötnos och ta hand om dig! kram

    SvaraRadera
  6. stort grattis önkar kinna o peter !

    SvaraRadera
  7. Stort, stort grattis till ert nyaste mirakel..tänker så på er och är så glad för er skull att allt gått bra. Hoppas att vi någon gång i sommar när lugnet lagt sig kan ses...Ta hand om varandra och njut, fast det vet jag redan att ni gör :)
    Kramar från oss

    SvaraRadera
  8. Grattis till ännu en sessa!
    Njut och mys hela familjen! <3

    SvaraRadera
  9. Åååå, den här gången var det mer dig till utseendet :-) Grattis du fina 3-barns mamma! Puss & kram från Fillefjonkan och mig!

    SvaraRadera
  10. Grattis till flickan./J, som slumpvis läste

    SvaraRadera
  11. Grattishälsningar från Chubacca!

    SvaraRadera
  12. Så UNDERBART!
    Från djupet av våra hjärtan: GRATTIS!
    Kicki och Niklas Liliequist, Hannas föräldrar

    SvaraRadera
  13. Hej!

    Har du slutat blogga? =(
    Är så tyst här i din blogg så man blir nästan lite orolig att något hänt..

    SvaraRadera
  14. Hej! Jag heter Maria och läser sista året på gymnasiet, tillsammans med en vän håller jag i ett projekt med namn kampen mot cancer, där vi samlar in pengar som oavkortat går till Barncancerfonden. Din blogg har berört oss djupt, hela er familj är hjältar. Vårt mål är att sprida ett budskap, människor måste inse att varje krona räknas, och tillsammans kan vi hjälpa oskyldiga barn som utsätts för detta. Vi undrar om du skulle kunna tänka dig att uppmärksamma vår organisation? Men även om du eventuellt kan tänka dig låtas intervjuas av oss? Vi vill höra om dina upplevelser. Vi förstår självklart om du inte kan göra detta, men vi hoppas att du kan tänka över detta, och vad dina upplevelser kan bidra till. Du kan nå oss på vår mail.

    Mycket kärlek – Maria

    SvaraRadera
  15. Hi, I think your site might be having browser compatibility issues. When I look at your website in Safari, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping issues. I just wanted to give you a quick heads up! Other than that, fantastic blog!

    SvaraRadera